Miben tudok neked segíteni?

Olvastad a mottómat? Weboldalam fejlécében található. Zig Ziglar szavai mostanra nyertek igazán értelmet:

“Az élettől megkaphatsz mindent, amit csak akarsz, csak elég embernek kell segítened, hogy ők is megkaphassák amit akarnak!”

Évekkel ezelőtt azt gondoltam, hogy ha teljes erőbedobással képviselek egy terméket, amit persze magam is szerettem, és nagyon jónak tartottam, nos akkor már elég embernek tudok majd segíteni hogy megkaphassák azt amit akarnak.

Igen ám, de az emberek igényei különbözőek. És egyáltalán nem biztos, hogy egy egészségügyi termékkel segíteni tudok mondjuk egy olyan családnak, ahol épp a lakás a tét a fejük felett. Mondjuk épp devizahitel tartozásuk van, azt nyögik, vagy már a végrehajtás van kilátásba helyezve, nos őt nem igazán tudtam megmozgatni a százezres belépő csomaggal, meg a havi 40-50 ezer forintos kötelező aktivitással, még akkor sem, ha egyébként egészséges életet kaphattak volna cserébe. (kötelező aktivitás az az összeg amit havonta kötelezően le kellett vásárolni, ha jövedelmet szerettünk volna kivenni.) 

És persze azoknak sem igazán volt igényük a táplálékkiegészítőkre akik napi megélhetési problémákkal küzdöttek.  Értelmes, diplomás, intelligens emberek, napi megélhetési problémákkal. Ha az volt a kérdés, hogy vacsorát teremtsen a családjának, vagy az egészségére költsön, sajnos tapasztaltuk, hogy mi volt a döntés. És ez abszolút érthető dolog. 

Ezek az emberek más problémával küzdöttek, más volt a prioritás, és nem voltak nyitottak arra, hogy további elkötelezettséget felvállaljanak.

Ma pedig már tudok segíteni akár nekik is! Ma azt tudom mondani, hogy akár a lakását is megmentheti, akár egy devizahitelből is simán ki tud szállni, úgy, hogy nem feltétlenül szükséges milliókat belefektetni.

A megélhetést is meg tudja oldani, és biztosítani tudja családja számára hosszú-hosszú évekig, sőt élete végéig!

Egyedül egy dolgot kell tenni. Meg kell hallani az információt, és bármennyire hihetetlen, komolyan kell venni! Merthogy van lehetőség! Bárkinek rendelkezésére áll, hogy egy megfelelő munkamennyiséggel kiemelkedő jövedelemre tegyen szert.

Sőt még az is lehetőség, hogy mondjuk nem dolgozik, hanem egy jól megválasztott portfólióval néhány év alatt megteremti egy lakás árát, vagy még annál is többet!

Hihetetlen?  Lehet!  De attól még igaz!

Én hálát adok a sorsomnak és persze magamnak, hogy nem söpörtem le a témát az asztalról amikor a látószögembe került. Hálás vagyok amiért vettem a fáradtságot, és bármennyire szkeptikus voltam, körbejártam a dolgot, utánajártam, megbizonyosodtam, és döntöttem. Jól!

Tudom, hogy jól döntöttem, hiszen ma már a befektetett pénzem többszöröse áll rendelkezésemre, úgy, hogy igazából a munkát még el sem kezdtem! 

De az is lehet, hogy neked más a problémád! Lehet, hogy épp az okoz fejfájást, hogy az évek, évtizedek alatt megteremtett vagyonodat hogyan védd meg. Hisz ma már tudjuk, hogy a bankba tenni butaság! Mert nemhogy a bank fizet neked kamatot, még te fizetsz azért, hogy oda tehetted a pénzedet! Ma már a mínusz banki kamatok is ismert fogalmak, arról már nem is beszélve, hogy a banki költségek igazán busásak!

Ha ez így van, akkor miért tennéd oda a pénzedet?  Én erre is tudok több kiváló megoldást! 

Vagy lehet, hogy neked épp abban tudok segíteni, hogy 20 évre lenullázd a rezsi költségedet! Igen jól értetted, egy egyszeri nagyon alacsony összegért cserébe 20 évig mentesülsz a rezsi költséged alól! Jól hangzik? A részletekért látogass el a Termékek menüpontba, a rezsifelejtő menü alatt megtalálod az információt.  

És ha már nem a pénzről akarunk beszélni, akkor viszont utazzunk!  Utazzunk együtt, vagy külön, mindegy! De ha már utazunk, akkor a pénzünkért a legjobb minőséget érdemeljük! Nem így gondolod?  Ha igen, akkor pedig ebben is tudok neked segíteni!

Vagy az egészségeddel van problémád?  Netalán komoly betegségben szenvedsz te, vagy szeretteid közül valaki? Nos, lehetséges, hogy ebben is tudok segíteni. Ismeretségi körömnek, és nyilván jelen munkámnak köszönhetően egy olyan jelenleg még kevésbé ismert termék is látószögembe került, amiről nagyon nagyon jókat olvastam, hallottam.

De beszélhetünk a személyes fejlődésedről is. Abban is tudok segíteni! Meg tudom mutatni a legrövidebb utat, ahol valóban képes leszel elsajátítani a számodra szükséges tudást. Hidd el, sok időt, pénzt spórolsz meg, ha rám hallgatsz. Én tudom! Évekig kerestem, kutattam, nem kevés időt, pénzt fektettem bele ilyen-olyan oktatásokba, amik végül nem hozták a hozzá fűzött reményeket!

És végül, de nem utolsó sorban még mindig itt van egy bónusz szolgáltatás: ha bármikor szükséged lenne jó könyvelőre, minőségi számviteli szolgáltatásra, netán problémád van a jelenlegi könyvelőddel, várunk szeretettel, és személyes konzultáció keretében megbeszéljük, miben segítünk.

Sőt, ha velünk együtt dolgozol valamelyik üzletben, akkor pedig számíthatsz kedvezményre, hisz mi úgy gondoljuk, hogy ezzel is erősítjük a közösségünket! A legkevesebb, amit megtehetünk, hogy munkatársainknak segítenünk szabályszerűen megkeresni a pénzt, és persze tanácsokat adni, hogy a legkedvezőbb módon adózhasson! Én mindig azt vallottam, hogy adózunk mi szívesen, csak legyen miből! Meg persze ésszerű keretek között! Hát eben is tudunk segíteni!

Hogyan lehetséges ez? Honnan ez a sok információ? Hát nem vagyok már 20 éves. Ennyi tudás, ismeret és  tapasztalat simán kijár nekem! És hogy ezt szívesen megosztom másokkal? Nos szerintem ez inkább jó mint rossz dolog!

Ennyi ismeret a velem hasonló korú embereknek általában ugyanúgy rendelkezésére áll, csak nem mindenki veszi a fáradtságot, vagy nem érez magában kellő bátorságot, hogy azt meg is ossza másokkal!

Nos ebben vagyok én más!  Nekem ez természetes, és alapvető! Én elmondom neked, megosztom veled az információt, te pedig eldöntöd, hogy élsz-e ezzel, vagy sem!

Így élek évtizedek óta. Segítek az embereknek, eddig leginkább vállalkozóknak tettem ezt, de ahogy említettem, az elmúlt években úgy gondoltam, hogy ezt a kört kiszélesítem, és sokkal több embert szeretnék megszólítani azzal, hogy: segíthetek valamiben?

Mit gondolsz egy ilyen viszonylag széleskörű kínálati palettával fogok találni olyan embereket, akiknek jól jön a segítségem?

Ebben 100 %-ig biztos vagyok! Miért? Mert a mi módszerünkkel épp azokat találjuk meg, akiknek pont a mi termékünkre szolgáltatásunkra van szükségük!

Ilyen egyszerű! /most már!/ De azért eddig el kellett jutni!

Ha téged is érdekelnek a részletek, az alábbi elérhetőségeken megtalálsz! 

Remélem tudok neked is segíteni!  Én megtettem a megfelelő lépést, a következő lépés a tied! Keress, hogy segíthessek!

                                                                            Üdvözlettel:  Forró Kati

Elérhetőségeim: 

Forró Katalin

Tel: +36-30-8671565

Email: forrokati@forrokati.hu

Skype: katalin.forro

                                                   

 

 

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.