A jövő szolgálatában!

Hiszek a fejlődésben!

Hiszek a jövőben!

Hiszem, hogy a világ változik!

És hiszem, hogy nekem ebben részem van!

Amikor összeállt a kép, hogy mi is az, amit én kommunikálni szeretnék felétek, akkor ezek a gondolatok fogalmazódtak meg bennem!  Ez nem idézet, nem koppintás, ha valaha ugyanezt más tollából olvastad, az a véletlen műve!  Vagy talán nem is véletlen? Hisz véletlenek nincsenek! Vannak viszont hasonló gondolkodású emberek, csupán erről lehet szó.

De hogy ne térjek el a lényegtől, én valóban hiszek a jövőben!

Hiszem, hogy folyamatos változásban vagyunk, sőt ezt tudom is, mint ahogy te is!

Mi lehet hát akkor annál nemesebb feladat, mint a fejlődés szolgálatába állni?

Mi lehet annál jobb, mint felismerni, megmutatni, a fejlődés egy-egy szakaszában részt venni, vagy akár történelmet írni!

Ez látod nekem nagyon tetszik!

Évek óta dolgozom ezen a projekten, évek óta nap mint nap hozzáteszek, és valahogyan mindig minden gondolat egy irányba vezetett folyamatosan.

Mindig minden a fejlődés irányába mutatott!

Hisz nem is lehetne másképp jövőt tervezni, mint hogy a jövő eszközeivel számolni!

És ha már ezek az eszközök szépen rendre a rendelkezésemre állnak, itt alakulnak ki a szemem láttára nap mint nap, hát nem is igen tehetek mást, mint hogy ezt mutatom meg másoknak, ezt kommunikálom. Részt veszek abban a folyamatban, hogy minden ember számára elérhető, használható legyen!

Át akarom adni az információt, hogy te is részt vehess ebben a folyamatban!

Átadom a tudást, hogy te is hasznodra fordíthassad mindezeket!

Véletlenek nincsenek! A világ változik, és neked feladatod, hogy ezzel a változással haladjál, fejlődjél, segítsd a folyamatot, részese legyél.

Tényleg ez a cél vezérel! Egy folyamatban részt venni, ami mindenkinek előnyére válik, ami mindenkinek hasznos lehet.  Egy nyer-nyer pozíció!

A világ változik. Tudjuk.

Nem kell hozzá sok idő, és a gépek átveszik az uralmat. Már ma is nagyon sok mindent robotok végeznek, lassan már nem lesz emberi erőforrás amire szükség lenne.

Tudjuk, hogy már autók, metrók közlekednek vezető nélkül, robotok takarítanak, számítógépek, sőt mobiltelefonok látják el a titkárnők feladatát, az üzemekben automata gépsorok dolgoznak néhány ember irányításával, az üzletekben egyre több helyen pénztáros nélküli pénztárak működnek, és sorolhatnám napestig hogy milyen automatizált világban élünk. És ez természetes dolog.

Ez van, ez történik, és ez természetes dolog. Beleszólásunk nagyon nincsen. A világ változik, veled, vagy nélküled, de változik.

Én azt az elvet vallom, hogy nekem sokkal kedvezőbb, ha ezt elfogadom, sőt kiveszem a részemet belőle.

Erre mindenkinek van lehetősége, és ha ezeket az információkat meghallja, és hasznosítja, sokkal könnyebb lehet az élete.

A kérdés csak az, hogy meghallod-e, vagy sem!

Én mindenesetre beavatlak néhány olyan információba, ami rendelkezésemre áll, amit méltónak tartottam arra, hogy képviseljem, s bízom benne, hogy találsz benne olyan tételt, ami a te életedet is segíti.

Miről is találsz itt információkat?  Az alábbi dolgokról:

a jövő fizetőeszközéről,

a jövő energiaforrásáról,

a jövő közlekedési eszközéről,

és nem utolsó sorban a jövő szellemiségéről. Az ember szellemi fejlődéséről. Tanulásról, új tudás, új ismeretek megszerzéséről, amit szintén a jövő szolgálatába tudsz állítani.

Ha te is úgy gondolod, hogy ezen gondolatok közel állnak hozzád, ha úgy gondolod, hogy te is szívesen részesednél ennek a megvalósításában, keress meg, és megbeszéljük miben tudok neked segíteni, hogyan tudunk együttműködni.. Továbbra is kísérd figyelemmel írásaimat, mert folyamatosan teszem fel a friss információt.

                           

                         

                                        Üdvözlettel: Forró Kati.

Elérhetőségeim:

Tel: +36-30-8671565

Email: forrokati@forrokati.hu

Skype: katalin.forro

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.